Projecten Eerste Communie en Vormsel

Dit schooljaar is er vanaf oktober weer een project voor de 1e H. Communie in onze parochie. Het project is bedoeld voor gedoopte kinderen in groep 4 van de basisschool. Het project vindt bij voldoende aanmeldingen zowel in Dreumel als Beneden-Leeuwen plaats. De keuze is aan de ouders. De vieringen van de eerste Communie staan gepland voor 25 april 2021.

De bijeenkomsten vinden meestal plaats op een woensdagmiddag van 15:00 tot 16:30 uur op de pastorie in Dreumel of Beneden-Leeuwen. De kosten van het project zijn Euro 45,-.

Er zijn twee informatieavonden voor ouders en verzorgers. Op dinsdag 6 oktober (Beneden-Leeuwen) en woensdag 7 oktober (Dreumel). De avond begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. U krijgt dan een uitleg van het project en de planning.

U kunt uw kind aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en af te geven op de pastorie in Dreumel of Beneden-Leeuwen. In de kerken van onze parochie zijn ook inschrijfformulieren aanwezig. U kunt het natuurlijk ook per e-mail opsturen naar het secretariaat.

Tevens start er in januari 2021 een Vormselproject. Afgelopen jaar vond het project plaats in Dreumel maar dit is vanwege de Corona-pandemie geannuleerd. Daarom zal het project weer vanuit Dreumel plaatsvinden. Binnenkort volgt er informatie over de aanmelding en de start van het vormselproject.

Contact: www.sintchristoffelparochie.nl; sintchristoffelparochie@gmail.com of 0487-571230.

 

Werkgroepen Eerste Communie en Vormsel

Download hier het Inschrijfformulier H. Communie 2020 – 2021

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl