Bijbelavond

16 januari 2020 20:00 uur t/m 21:30 uur
Locatie: Pastorie Dreumel,

Waar gaat de Evangelielezing van zondag over?

Na de Evangelielezing volgt altijd de preek van de pastoor of de kapelaan met een uitleg over die lezing. Sinds een aantal maanden bespreken we met een groepje geïnteresseerden eens in de maand op donderdagavond de Evangelielezing van de daaropvolgende zondag. Door deze voorbereiding wordt de lezing en de daarop aansluitende preek veel beter begrepen. De deelnemers vinden deze manier van omgaan met de lezing om uiteenlopende redenen zinnig.

“Het is prettig om met gelijkgezinden dieper in te kunnen gaan op wat Jezus in de bijbel zegt en bedoelt”. “Het heeft mij aan het denken gezet en ik kan vaak  makkelijker problemen aan als ik kijk naar het leven van Jezus”

“Zo wordt je geïnspireerd in de bijbel en je vindt het een uitdaging om de bijbel vaker te lezen”

Dit zijn slechts enkele reacties van de deelnemers. In het nieuwe jaar gaan wij weer verder met deze bijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 16 januari. We beginnen om 20:00 uur. Voor de Bijbeltekst wordt gezorgd.

Geïnteresseerd?? Neem contact op met het parochiesecretariaat op sintchristoffelparochie@gmail.com of 0487 571 230.

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Meer agendapunten