Stille dag Thorn, 24 september

24 september 2020 09:30 uur t/m 16:30 uur
Locatie:

Op donderdag 24 september gaan wij weer naar Foyer de Charité in Thorn voor een dag van bezinning. Even weg van het drukke dagelijkse leven. Het thema van deze dag is “Gelovig zijn = op weg gaan”. De priester van het huis (foyervader Andre Pierik) zal hierover tweemaal een overweging houden. We vieren de Mis, bidden de Rozenkrans, er is ruimte voor persoonlijk gebed en een wandeling in de tuin of langs de Maasplassen. Tijdens deze dag is het ook mogelijk om met de foyervader Pierik een persoonlijk gesprek te hebben of het Sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen.

De dag begint in Thorn om 9:30 uur met koffie/thee en worden wederom met een moment van samenzijn afgesloten rond 16:30 uur. Er is ook een warme middagmaaltijd inbegrepen. Kosten: € 24,-, aldaar te volden.

We gaan gezamenlijk met de auto. Interesse of vragen: sintchristoffelparochie@gmail.com of (0487) 57 12 30.

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Meer agendapunten