Afscheid vrijwilligster Alphen

17 jaar geleden in december 2004 begon Els Penders als vrijwilligster in de geloofsgemeenschap van Alphen. Dit gebeurde nadat ze materiaal uit haar eigen tuin voor de kerstversiering in de kerk had gebracht en ze enthousiast was geraakt.

Om met de versieringen ook een symbolische boodschap mee te geven, heeft ze samen met enkele andere vrijwilligers de cursus “Symbolisch en liturgisch bloemschikken” gevolgd. Dit kwam vooral goed van pas voor de kerkelijke feestdagen en in het bijzonder voor avondwaken en uitvaarten.

De kerk hoefde maar te bellen als er iemand was overleden en Els maakte een mooie herinneringsplek voor de overledene. Veel materiaal is in al deze jaren uit haar eigen tuin gekomen. Daarvoor heel veel dank.

De locatieraad van Alphen vindt het jammer dat ze Alphen gaat verlaten. Maar de locatieraad is blij dat twee dames de bloemschikgroep levend houden.

Els, we danken je voor je jarenlange inzet en wensen jou en je man nog een hele mooie toekomst in het mooie Limburg!

Locatieraad Alphen

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl