Afscheidswoord van kapelaan Steijaert

“Met voldoening kijk ik terug op mijn tijd in Maas en Waal. Alle parochianen wens ik een hele goede tijd toe met een goede gezondheid.” Aldus kapelaan Sacha Steijaert aan de vooravond van zijn vertrek naar zijn nieuwe parochie in Asten. Lees zijn hele bericht:

Beste mensen,

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van het verschijnsel ‘tijd’ is: zij is niet te stoppen. Voor niets en niemand. Dat geldt ook voor mij. Het is nu een maand bekend dat ik naar een andere parochie ga en nu komt het moment dat ik ook werkelijk ga. Tik-tak-tik-tak. Het gaat vanzelf.

Vanaf 1 januari woon en werk ik niet meer in Maas en Waal. Ik vertrek met een dubbel gevoel. Enerzijds wil ik trouw zijn aan wat de bisschop van mij vraagt en wacht er een mooie taak in Brabant. Maar anderzijds wil ik eigenlijk helemaal niet weg. Ik ben hier nog maar anderhalf jaar en leef hier graag. Ik ben me gaan hechten aan de streek, het landschap en natuurlijk de mensen die er wonen. Dat maakt het dus ook moeilijk om weg te gaan en zorgt voor het dubbele gevoel.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen ontvangen van de mensen en de parochie. Met voldoening kijk ik terug op mijn tijd in Maas en Waal. Alle parochianen wens ik een hele goede tijd toe met een goede gezondheid.

Hartelijke groeten,
Kapelaan Steijaert

Meer nieuws

Mijn liefste wens

10 april 2021

Geloof in het gezin

18 maart 2021

Blasius-zegen

4 februari 2021

Digitale Adventskalender

24 november 2020

Parochie op Facebook

14 september 2020

Paus-spreuk (18 aug.)

19 augustus 2020

Zaproszenie, 1 maart

24 februari 2020

Aswoensdag, 26 februari

17 februari 2020

Carnavalsmis Dreumel

16 februari 2020

Actie Kerkbalans 2020

7 februari 2020

Pater Pio gebedsavond

31 december 2019

Stille dag in Thorn

27 november 2019

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl