Ga jij mee naar de Wereldjongerendagen 2023?

Jongeren worden uitgenodigd om in juli en augustus 2023 mee te gaan naar de Wereldjongerendagen. Vanuit het bisdom ‘s-Hertogenbosch maken we een 16-daagse busreis naar de Wereldjongerendagen in Lissabon, Portugal. Onderweg is er een programma in Taizé, Barcelona, Toledo en Fatima.

De Wereldjongerendagen (WJD) zijn het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren.

WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden maken, nieuwe culturen leren kennen, feest vieren, samen de eucharistie beleven, je grenzen verleggen en vooral heel veel gezelligheid. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten. Dus wees erbij in de zomer van 2023!

Voor wie?

De reis van Jong Bisdom Den Bosch (JBDB) naar de WJD staat open voor jongeren in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar. Het is een katholiek evenement, maar jongeren van ALLE geloofsovertuigingen zijn van harte welkom. Van de deelnemende jongeren wordt een goede conditie verwacht. Met een groep ga je op reis, je ontmoet andere culturen en maakt herinneringen.

Inschrijven voor de reis?

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl