Gelderse Maria-bedevaart naar Renkum: 18 oktober

Gaat u op zondag 18 oktober mee op bedevaart naar Renkum? Dan wordt weer de jaarlijkse Mariabedevaart gehouden voor de Gelderse parochies.

Het programma is dit jaar vanwege corona aangepast. Deze keer staat bezinning en gebed centraal om Gods heil en zegen af te smeken en Hem meer te betrekken bij de huidige situatie van ons land.

Er is ook muziek. De organist van de Sint-Janskathedraal Den Bosch, Ton Nagel, zorgt ‘s middags voor de muzikale begeleiding van vijf zangeressen.

De eucharistieviering wordt gecelebreerd door kapelaan Steijaert van de parochie Sint-Christoffel in West-Maas en Waal. Medevoorganger is pastoor H. Scheve van de parochie HH. Twaalf Apostelen uit Zutphen.

Programma

  • 14.00 u: Opening met orgelmuziek en de mogelijkheid om individueel bloemen te schenken aan Maria. Rozenkransgebed ter ere van Onze Lieve Vrouw met voorbidders, zodat u in stilte kunt meebidden.
  • 14.45 u: Plechtige Eucharistieviering en kort Lof
  • 16.00 u: Afsluiting

Deelname is gratis. Voor koffie/thee wordt gezorgd. Wel eventueel zelf broodjes en dergelijke meenemen, vanwege het coronaprotocol. Vervoer is op eigen gelegenheid.

Aanmelden voor deze bedevaart

U meldt zich aan via het secretariaat@mariavanrenkum.nl of telefonisch via nummer (0317) 31 23 31. Bellen kan dagelijks van 09.00-11.30 u.

Adres
R.K. Bedevaartskerk O.L.V. Ten Hemelopneming
Dorpsstraat 1
6871 AA Renkum

Bereikbaar vanuit Arnhem en Wageningen met buslijn 352, uitstappen halte Don Boscoweg.

Meer weten?
> Ga naar de website Maria van Renkum

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl