Gezinsbedevaart naar Maria in Den Bosch

De gezinsbedevaart rond Maria op 3 juli in Den Bosch gaat door. Het minimale aantal inschrijvingen is gehaald en de coronavooruitzichten zijn gunstig.

De inschrijftermijn voor de bedevaart is verlengd naar 12 juni. Er is nog tijd om je aan te melden om mee te gaan!

Ga mee op ontdekkingstocht

Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk?

We gaan op ontdekkingstocht. We wandelen door ‘Mariastad’ Den Bosch en komen op de mooiste plekjes. Daar ontmoet je Maria. Ze laat je zingen, stoeptekenen, bidden, knopen ontwarren, bellen met een engel en nog veel meer. Ook is er een workshop voor het hele gezin, daar leer je Maria nog beter kennen. De kans is groot dat je van haar gaat houden!

Voor de lunch wordt gezorgd. Daarna sluiten we af met een viering in de Sint-Janskathedraal met onze bisschop mgr. De Korte.

Voor wie?

Deze ontdekkingstocht is voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Opa’s en oma’s, broers, zusjes en vriendjes zijn allemaal van harte welkom.

> Meer informatie

De Werkgroep ‘Maria en wij, gezinsbedevaart’  hoopt jullie op 3 juli te mogen verwelkomen!

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl