Informatieavond herbestemming H. Lambertuskerk Maasbommel

U bent van harte welkom om te luisteren en mee te denken op de informatieavond rond de herbestemming van de H. Lambertuskerk in Maasbommel.

Voor de dorpsgemeenschap Maasbommel houdt het parochiebestuur op dinsdag 20 februari 2024 een informele informatieavond over de verkoop/herbestemming van de Heilige Lambertuskerk.

Bij decreet van de bisschop van ’s-Hertogenbosch is dit kerkgebouw op 30 december 2023 aan de eredienst onttrokken. Als vervolgstap op de sluiting volgt nu deze informatieavond.

Datum: dinsdag 20 februari 2024
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Plaats:  H. Lambertuskerk in Maasbommel
Voor wie: inwoners van Maasbommel en andere belangstellenden

Achtergrond

Het parochiebestuur heeft Reliplan ingeschakeld om het traject van verkoop en herbestemming te begeleiden. Reliplan is een landelijk onafhankelijk platform voor de herbestemming van kerkgebouwen en maatschappelijk vastgoed.

Op deze informatieavond zijn medewerkers van Reliplan aanwezig om uitleg te geven over mogelijk passende en wenselijke herbestemmingen voor het kerkgebouw en hierover met u in gesprek te gaan. Er is alle ruimte om vragen te stellen en om eventuele wensen of suggesties naar voren te brengen. U bent van harte uitgenodigd.

Bestuur parochie Sint-Christoffel
Rooijsestraat 65, 6621 AK Dreumel. Telefoon (0487) 57 12 30
E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Foto: Diana Nieuwold, Kerkfotografie

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl