Jubilarissen kerkkoor Dreumel gehuldigd

Zondag 28 november waren er in Dreumel bij het R.K. Kerkkoor drie jubilarissen: Dina van den Heuvel-Nijtmans 40 jaar, Nellie van Rhijn 40 jaar, en Ria van Mourik-de Kleijn 25 jaar.

Normaal gaat dat gepaard met een mooie heilige Mis, en aansluitend een feestje bij het tegenover gelegen restaurant Het Centrum, maar vanwege corona kan ook dit jaar het geplande feestje niet doorgaan.

Dus werden de versierselen en de daarbij behorende oorkondes uitgereikt aan het einde van de heilige Mis, door pastoor Titus van de Sint-Christoffelparochie. Ook de voorzitter van het R.K. Kerkkoor Ton van den Berg sprak nog een woordje over hun zangkwaliteiten in de afgelopen jaren, waar pastoor Titus zich bij aansloot. De jubilarissen kregen een hartelijk applaus van de talrijke familieleden en parochianen.

Na de heilige Mis was er nog tijd om de jubilarissen te feliciteren, waar dan ook veel gebruik van werd gemaakt. Hopelijk dat het feestje van de drie jubilarissen en patroonheilige Cecilia later nog eens gevierd kan worden.

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl