Jubilarissen kerkkoor gehuldigd in Boven-Leeuwen

In een heerlijk verwarmde kerk werden zaterdagavond twee koorleden gehuldigd voor hun verdiensten en aandeel in het Boven-Leeuwense vrouwen/herenkoor.

Helaas kon één persoon wegens omstandigheden niet aanwezig zijn. De prachtige heilige Mis van Jetten, werd voorgegaan door pastoor Titus en gezongen door het koor en begeleid door Wim Gorter op orgel.

De jubilarissen waren Netje van Oijen-van Leest, 65 jaar lid, en Ronnie van den Oever-Sleenhof, 40 jaar lid (maar die door omstandigheden niet aanwezig kon zijn), en Gerard Verhoeven, 65 jaar lid. Ook de voorzitter van de locatieraad Wim den Bieman gaf nog een klein extra insigne en felicitaties aan de jubilarissen.

De aanwezige jubilarissen kregen een mooi insigne opgespeld door pastoor Titus. Later krijgt Ronnie van den Oever alsnog het begeerde insigne.
Tot slot zong het koor het prachtige lied gewijd aan hun patrones, de heilige Cecilia. Er volgde applaus en de felicitaties van de aanwezige parochianen.
Verslag en foto: Henk van Coolwijk

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl