Kerkbalans 2023 – Doet u mee?

Het is weer tijd voor de jaarlijkse actie Kerkbalans. Wij doen een beroep op uw steun: behoud onze kerk!

Wat we heel lang hebben kunnen uitstellen, bleek toch onvermijdelijk: de beslissing om vier kerken in onze parochie te gaan sluiten. Voor de inwoners van Altforst, Boven-Leeuwen, Maasbommel en Wamel is dit een bittere pil, ook al kwam het voor de meesten niet als een verrassing.

En toch vragen wij tijdens deze jaarlijkse Actie Kerkbalans de steun van de parochianen in al onze acht kerkdorpen. Steun als vrijwilliger en/of met een financiële bijdrage. Het is hard nodig, want er is heel veel werk te doen en er zijn handen te kort.

Alle geloofsgemeenschappen

Als pastoraal team en parochiebestuur willen wij er zijn voor alle acht de kerkdorpen, ook waar de kerk gaat sluiten. Dat betekent dat u in de overblijvende vier kerken terecht kunt voor vieringen, uitvaarten, huwelijken en doopsels. Daarnaast gaan we in gesprek met de locaties waar de kerken sluiten om te kijken hoe we op een andere manier pastoraal dichtbij kunnen blijven.

Het goede nieuws is dat het jaar 2022 ons nieuwe medewerkers bracht. Met pater Ramesh is het pastoraal team weer op sterkte en Maaike is de nieuwe spil op ons parochiesecretariaat. Samen met onze 400 trouwe vrijwilligers zien we 2023 hoopvol tegemoet.

Houdt u net als wij de moed erin? Gunt u ons katholieke geloof en onze markante kerkgebouwen een duurzame plek in West Maas en Waal? Laten we samen de schouders eronder zetten, ieder op zijn manier. Geef wat u missen kunt. Elke bijdrage, groot of klein, maakt het verschil.

Ik bid voor u en uw dierbaren!

Pastoor Titus,
Namens het pastoraal team en kerkbestuur van de Sint-Christoffelparochie

PS Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Wilt u ook dat de Kerk van betekenis blijft? Maak uw toezegging voor 2023 vandaag nog in orde. Hartelijk dank!

> Of maak nu digitaal over

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl