Kerstfilm voor het hele gezin

Op zondag 10 december draait de werkgroep jongeren in de Pastorie van Beneden-Leeuwen een kerstfilm. Het is een animatiefilm gaande over de allereerste kerstmis.

Kapelaan Ramesh is er razend enthousiast over:

“De film vertelt het verhaal van de eerste Kerstmis vanuit het perspectief van de avontuurlijke dieren die hebben bijgedragen aan de reis en getuige zijn geweest van de wonderbaarlijke geboorte van Jezus Christus. De hele familie zal lachen en geïnspireerd raken als ze de kracht van geloof, vrienden en moed ervaren door de ogen van deze dappere dieren. Dankzij de uitstekende animatie zijn de stemmen vermakelijk en boeiend. Het verhaal van de geboorte van het kindje Jezus brengt waardevolle lessen over volharding, vriendschap en ware bedoelingen over. Het brengt de waarheid over dat het goede het kwade overwint, zelfs via de underdogs. Het is een charmante film die het verhaal vertelt van het grootste kerstcadeau van allemaal. Gedurende de film ga jij ervan genieten. Anderhalf uur gaat voorbij als 10 minuten. Het is dus een fantastische film.”

De film is voor jong en oud. Bekijk deze echte gezinsfilm onder het genot van een drankje en een hapje. Inloop vanaf 14.15 uur.

Aanmelden kan tot 6 december via jongchristoffel@gmail.com.

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl