Meld je aan voor de Landelijke Inspiratiedag 2024

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseert Kansfonds in samenwerking met Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV voor de zesde keer de Inspiratiedag voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens. Het thema van deze dag is: ‘Ik ben omdat wij zijn’.

Programma

  • 10.00 – 10.30: Inloop
  • 10.30 – 12.15: Ochtendprogramma met sprekers: Corine van der Loos, Erik Borgman en bisschop mgr. Gerard de Korte
  • 12.15 – 13.15: Lunch en stemmen Kans Inspiratieprijs
  • 13.15 – 14.30: Workshops en uitreiking Kans Inspiratieprijs
  • 14.45 – 15.00: Afsluiting en borrel

Aanmelden

Je kunt je tot en met vrijdag 1 maart aanmelden voor de Inspiratiedag via onderstaande knop. Een week voor de bijeenkomst krijg je van ons een mail met alle praktische informatie. De dag vindt plaats in het M-Mediagebouw: ’s-Gravelandseweg 80 in Hilversum.

Aanmelden voor de Landelijke Inspiratiedag

Over Kansfonds

Niemand kan zonder thuis. Een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Toch zijn er in ons land meer dan 1 miljoen mensen die geen thuis hebben. Ze missen wat nodig is voor een menswaardig bestaan. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren in een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. Gedurfde oplossingen uitproberen. Én een vliegwiel zetten op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft.

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl