Mis ‘m niet: de Gerarduskalender 2024!

De Gerarduskalender 2024 is te koop bij Bloembinderij Creatief in Dreumel. Een prachtig cadeautje voor onder de Kerstboom voor iemand anders of voor jezelf.

De Gerarduskalender geeft je elke dag een beetje spirit. Een heel jaar lang. Spitsvondige grapjes, wijze spreuken, interessante weetjes, kortom, altijd iets om je dag te kleuren.

Koop deze fijne scheurkalender bij Bloembinderij Creatief in Dreumel op het winkelplein bij de kerk. Prijs kalender plus schild is 9,75 euro.

Bloembinderij Creatief is elke dag geopend, behalve op zondag. Telefoon: (0487) 57 13 00. Je kunt er trouwens ook prachtige planten en bloemen kopen.