Nieuwe benoeming pater Jules

Op verzoek van bisschop Gerard de Korte heeft pater Jules per 1 september 2022 een nieuwe benoeming gekregen en aanvaard in de parochie Heilige Michael te Schijndel.

Pater Jules Malonga verlaat onze parochie. Onze bisschop monseigneur Gerard de Korte heeft hem gevraagd een nieuwe benoeming te aanvaarden. Pater Jules heeft deze vraag positief beantwoord en zal per 1 september aanstaande onze parochie verlaten. Pater Jules wordt pastor in de parochie Heilige Michaël te Schijndel.

Ruim 1,5 jaar is pater Jules werkzaam geweest in het pastoraat voor onze parochie. Hij heeft hier (komend vanuit het buitenland) veel ervaring opgedaan en was een steun voor onze pastoor Titus bij de verzorging van het vele pastorale werk.

Wij bedanken hem alvast hiervoor en wensen pater Jules veel succes met zijn nieuwe opdracht. Binnenkort volgt meer informatie over het afscheid.

In de opvolging van pastor (kapelaan) Jules is nog niet voorzien. Het bisdom probeert spoedig een geschikte opvolger te vinden. Wij houden u op de hoogte zodra hierover meer bekend is.

-Het parochiebestuur

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl