Nieuwe kapelaan voor onze parochie

Op 1 oktober komt pater Ramesh het pastoraal team van de Sint-Christoffelparochie versterken. Hij volgt pater Jules op, die op 1 september in de parochie Schijndel is benoemd.

Het bestuur van de Sint-Christoffelparochie is verheugd dat mgr. Gerard de Korte, bisschop van Den Bosch, per 1 oktober 2022 de eerwaarde pater Ramesh Chinta heeft benoemd tot pastor (kapelaan) van onze parochie.

Pater Ramesh is nu nog werkzaam in de parochie H. Willibrord in Valkenswaard en neemt daar op 2 oktober afscheid. Hij begint zijn werkzaamheden in onze parochie op 3 oktober.

India

De nieuwe kapelaan is afkomstig uit de deelstaat Andhra Pradesh in het zuiden van India. Hij volgde zijn opleiding bij de congregatie Heralds of Good News. Sinds 2015 is hij werkzaam in Nederland en hij werd in 2017 benoemd tot kapelaan van Valkenswaard.

Presentatie

De officiële presentatie van kapelaan Ramesh staat gepland tijdens de Eucharistieviering van zondag 9 oktober in de H. Barbarakerk in Dreumel. U kunt dan met hem kennismaken.

We heten kapelaan Ramesh alvast van harte welkom en hopen dat hij zich spoedig in ons midden thuis zal voelen. Wij kijken uit naar zijn komst.

Parochiebestuur St. Christoffel

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl