Pastoraal Team

Pastoor Titus Amalray Santhanam

“Mijn instelling is altijd positief. Ik ga ervan uit dat ieder mens goed is. Ik wil samen met de mensen optrekken en het goede doen in de naam van God.”

Pastoor Titus Amalraj Santhanam is sinds 1 juli 2019 onze pastoor. Hij werd op 18 augustus 2019 officieel geïnstalleerd door bisschop Gerard de Korte.

Pastoor Titus is geboren en getogen in Tamil Nadu, een deelstaat in het zuiden van India. In 2007 werd hij daar priester gewijd. Hij werkte enkele jaren voor zijn parochie, waarna hij zich twee jaar lang voorbereidde op zijn komst naar Nederland.
Op 1 juli 2015 ging hij aan de slag in Nederland als kapelaan. “Het is mijn eigen keus geweest om naar Nederland te komen”.

Pastoor Titus is speciaal begaan met jongeren: “Als pastoor denk ik vaak aan onze jonge generatie die minder met het geloof is opgegroeid. Wij, ouders en grootouders, zouden ook een beetje meer aandacht kunnen hebben om onze kinderen iets van de rijkdom en bemoediging van het geloof mee te geven. Het is ‘mijn droom’ als pastoor om iets te doen voor onze nieuwe generatie.”

Telefoon: (0487) 59 12 07
E-mail: titussaro@outlook.com

Kapelaan Sacha Steijaert

Even voorstellen. Ik ben kapelaan Sacha Steijaert, geboren in 1974. De bisschop van Den Bosch heeft mij op 1 juli 2019 benoemd in de parochie Sint-Christoffel. Tot nu toe leefde en werkte ik in de Brabantse Kempen, daarvoor in de Bommelerwaard.

Ik ben geboren en getogen in Hoofdplaat, een dorpje van 750 inwoners aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Tot aan mijn hts-studie heb ik daar met mijn ouders, zus en broer gewoond. Een mooie tijd in een plattelandsomgeving en direct aan zee.

Na de mts ging ik verder studeren in Breda. Hierna heb ik met veel plezier gewerkt bij Philips in Nijmegen en vervolgens bij een grote Amerikaanse chemiefabrikant in het beheer van gassen- en chemie-installaties.

In die tijd begon het geloof weer een rol te spelen in mijn leven. Ik ging weer naar de Kerk en werd me er zelfs van bewust dat ik priester wilde worden. Het heeft nog wat omwegen gekost om naar het seminarie te gaan, maar ik ben blij dat ik deze keuze heb mogen maken.

Sinds mijn wijding op 10 juni 2017 heb ik echt mogen ervaren dat priester-zijn een groot voorrecht is. Samen naast mensen staan en proberen het Evangelie handen en voeten te geven in het leven. Niet altijd even makkelijk, maar het maakt me een gelukkig mens.

Ik wandel graag en speel gitaar. En ik ben een liefhebber van lekker eten. Om dit een beetje te compenseren probeer ik ook regelmatig wat te zwemmen. Verder vind ik het heel belangrijk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Samen met een dosis ouderwetse gezelligheid is dit voor mij echt heel belangrijk.

Op dit moment woon ik in de pastorie in Dreumel, maar ik ben natuurlijk dienstbaar aan de hele parochie. Graag ga ik op bezoek bij mensen thuis om ze te leren kennen, maar ook om ze bij te staan. Houd uzelf niet in om een beroep om mij te doen!

Tot ziens!
Kapelaan Steijaert

Telefoon: (0487) 57 27 90
E-mail: ssteijaert@gmail.com

Vieringen & Misintenties

H. Mis

zaterdag 11 juli, 19:00
H. Willibrorduskerk - Boven Leeuwen

Gerard Hol

13 juni 2020 uit Beneden-Leeuwen

Aankomende activiteiten

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan één van onze locaties!