Pastoraal Team

 

Pastoor Titus Amalray Santhanam

“Mijn instelling is altijd positief. Ik ga ervan uit dat ieder mens goed is. Ik wil samen met de mensen optrekken en het goede doen in de naam van God.”

Pastoor Titus Amalraj Santhanam is sinds 1 juli 2019 onze pastoor. Hij werd op 18 augustus 2019 officieel geïnstalleerd door bisschop Gerard de Korte.

Pastoor Titus is geboren en getogen in Tamil Nadu, een deelstaat in het zuiden van India. In 2007 werd hij daar priester gewijd. Hij werkte enkele jaren voor zijn parochie, waarna hij zich twee jaar lang voorbereidde op zijn komst naar Nederland.
Op 1 juli 2015 ging hij aan de slag in Nederland als kapelaan. “Het is mijn eigen keus geweest om naar Nederland te komen”.

Pastoor Titus is speciaal begaan met jongeren: “Als pastoor denk ik vaak aan onze jonge generatie die minder met het geloof is opgegroeid. Wij, ouders en grootouders, zouden ook een beetje meer aandacht kunnen hebben om onze kinderen iets van de rijkdom en bemoediging van het geloof mee te geven. Het is ‘mijn droom’ als pastoor om iets te doen voor onze nieuwe generatie.”

Telefoon: (0487) 59 12 07
E-mail: titussaro@outlook.com

 

 

Het pastoraal team van onze parochie wordt na het vertrek van kapelaan Steijaert aangevuld. Per 1 januari 2021 is het team weer op volle sterkte. Een korte kennismaking.

Bisschop Gerard de Korte heeft tot pastor (kapelaan) benoemd:

  • De eerwaarde pater J.D. Malonga CSSp en
  • De zeereerwaarde heer drs. A.C.M. Verest

Korte introductie

Pater Jules Malonga is Spiritijn (lid van de Congregatie van de Heilige Geest), 44 jaar en hij komt uit Congo-Brazzaville. Vóór zijn benoeming voor de Nederlandse Kerkprovincie is hij missionaris geweest in Frans-Guyana (Zuid-Amerika). Hij woont 2 jaar in Nederland, in de Brabantse bedevaartsplaats Handel en heeft de Nederlandse taal geleerd aan de Radboud Universiteit.

Pastor Ad Verest komt uit Oisterwijk, is 62 jaar en heeft in verschillende parochies gewerkt. Hij is nu beschikbaar om het pastorale werk in onze parochie op te pakken. Voor vaste kerkgangers is pastor Verest geen onbekende, want hij heeft de afgelopen maanden een enkele keer kapelaan Steijaert vervangen tijdens zijn coronaquarantaine. Hij zal het komende halfjaar kapelaan Malonga ondersteunen.

 

Vieringen & Misintenties

H. Mis

zaterdag 23 januari, 19:00
H. Donatuskerk - Altforst

In Memoriam

Jo van Elk- Verbruggen

15 januari 2021 uit Beneden-Leeuwen

Aankomende activiteiten

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl