Priesterwijding Quinten Kerckhofs

Op zaterdag 29 mei 2021 wordt seminarist Quinten Kerckhofs priester gewijd door mgr. Gerard de Korte in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.

Een bijzondere priesterwijding, niet alleen omdat deze in coronatijd plaatsvindt, maar ook omdat het Meimaand is en de Zoete Moeder prominent in het noordertransept staat opgesteld.

Curriculum

Quinten komt oorspronkelijk uit Antwerpen, België waar hij in 1993 werd geboren. In 2012 trad hij in bij de norbertijnen in Tongerlo, België, maar na de periode van zijn tijdelijke geloften besloot hij zich in 2015 aan te bieden als seminarist voor het bisdom Den Bosch. Zijn stage liep hij in de Sint-Jorisparochie in Eindhoven. Ook na zijn diakenwijding in november 2020 bleef hij daar werkzaam.

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal mensen dat kan deelnemen aan de Eucharistieviering en live getuige kan zijn van de priesterwijding beperkt. Helaas zijn er geen plaatsen meer vrij, maar de viering is op 29 mei vanaf 10.30 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de kathedraal.

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl