Kerkradio! Hoe kan ik luisteren? Waarom zijn er ontvangstproblemen?

Op dit moment zijn er twee vragen die vaak worden gesteld over de kerkradio.

 

1. Ik kan de uitzendingen van de kerkradio vanuit Dreumel niet vinden. Hoe moet ik dit doen?

Antwoord: het is niet heel moeilijk, maar je moet het even weten.  Bij deze een kleine handleiding die misschien wat hulp kan bieden: Hulp bij het gebruiken van de kerkradio.

 

2. Waarom kan ik soms niet ‘live’ meeluisteren of hoor ik maar een deel van de viering?

Antwoord: het lijkt het erop dat de enorme toename aan uitzendingen en luisteraars in heel Nederland het systeem van de kerkradio heeft overbelast. Er zijn sinds het verbod op openbare bijeenkomsten ruim tien maal zoveel luisteraars als voor de Corona-crisis. Bedenk eens wat er zou gebeuren als er van het ene op het andere moment tien maal zoveel auto’s op de snelwegen zouden rijden. Ons land zou dichtslibben van de files. Iets soortgelijks lijkt ook te gebeuren op het systeem van de kerkradio. Het systeem van de kerkradio is niet ingericht op het plotseling grote aantal luisteraars.

Hier valt momenteel weinig aan te doen.  Het meerendeel van de luisteraars ondervindt gelukkig geen problemen. Het advies is om op tijd de uitzending te starten. Probeert u het op een later moment nog eens. Ook als een uitzending voorbij is kunt deze nog beluisteren.

 

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl