Vrijwilliger in de Sint-Christoffelparochie

Er zijn maar weinig organisatie die zonder vrijwilligers kunnen. Dat geldt zeker voor onze parochie, waar binnen acht kerkdorpen zo’n 500 vrijwilligers actief zijn. Ze doen het onderhoud van tuinen en begraafplaatsen, houden het interieur van de kerk netjes, ze begeleiden communicanten en vormelingen, ze organiseren de Alpha-cursus, ze zorgen elk jaar weer een mooie Kerststal in de kerk, ze doen klusjes, ze zijn actief als koster, collectant of lector.

De lijst is uiteraard niet compleet, maar het is duidelijk hoe belangrijk vrijwilligers zijn. We zijn hen dan ook uitermate dankbaar, want zij zijn de basis voor onze parochie om te
functioneren. Gelukkig doen de meeste vrijwilligers hun werk met veel liefde en plezier, misschien wel allemaal. En vaak is het ook gewoon gezellig om samen bezig te zijn. Net als bij de meeste organisaties kunnen ook wij altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Hebt u wat tijd over om uw kwaliteiten op een mooie manier in te zetten? Vindt u ook dat de activiteiten in onze parochie de moeite waard zijn en gecontinueerd moeten worden?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons via het parochiesecretariaat,

tel: (0487) 57 12 30
of e-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com.
Of praat eens met iemand die al vrijwilliger is. Het werkt zeker aanstekelijk.

Vieringen & Misintenties

H. Mis

zaterdag 11 juli, 19:00
H. Willibrorduskerk - Boven Leeuwen

Gerard Hol

13 juni 2020 uit Beneden-Leeuwen

Aankomende activiteiten

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan één van onze locaties!