Tip: bezoek open kerk Dreumel

Wees welkom om de Sint-Barbarakerk in Dreumel te bezoeken. Kom langs en brand een kaarsje voor uw geliefden of voor uzelf. Bid om kracht of uit dankbaarheid.

In februari is de kerk op vier zondagmiddagen open van 14.00 tot 16.00 uur. Juist in deze coronatijd hebben veel mensen er behoefte aan om even de stilte op te zoeken of om te bidden bij Maria of Jozef.

Natuurlijk kunt u ook gewoon even rondlopen om het interieur van deze mooie neogotische kerk uit 1870 te bekijken. Vergeet niet om bij het verlaten van de kerk bij de pastorie te stoppen waar sinds kort een mooi gedicht van Toon Hermans aan de gevel prijkt.

Woont u in Beneden-Leeuwen of omgeving? Bij de kerk is een Mariakapel waar  u op zondag ook een kaarsje kunt opsteken.