Uitnodiging informatieavond herbestemming H. Donatuskerk

Voor de dorpsgemeenschap Altforst houdt het parochiebestuur op dinsdag 10 oktober een informele informatieavond over de verkoop/herbestemming van de Heilige Donatuskerk.

Bij decreet van de bisschop van ’s-Hertogenbosch is dit kerkgebouw op 9 juli 2023 aan de eredienst onttrokken. Als vervolgstap op de sluiting volgt nu deze informatieavond.

Datum: dinsdag 10 oktober
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Plaats: H. Donatuskerk Altforst
Voor wie: inwoners van Altforst en andere belangstellenden

Het parochiebestuur heeft Reliplan ingeschakeld om het traject van verkoop en herbestemming te begeleiden. Reliplan is een landelijk onafhankelijk platform voor de herbestemming van kerkgebouwen en maatschappelijk vastgoed.

Op deze informatieavond zijn medewerkers van Reliplan aanwezig om uitleg te geven over mogelijk passende en wenselijke herbestemmingen voor het kerkgebouw en hierover met de aanwezigen in gesprek te gaan. Er is alle ruimte om vragen te stellen en om eventuele wensen/suggesties naar voren te brengen. U bent van harte uitgenodigd.

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl