Uitnodiging informatieavond herbestemming H. Victorkerk Wamel

Inwoners van het dorp Wamel zijn van harte welkom op de informele informatieavond over de nieuwe bestemming van de Heilige Victor en Gezellenkerk. De bijeenkomst is op donderdag 30 november 2023 in de kerk zelf.

Vorige maand is de H. Victorkerk aan de eredienst onttrokken. De kerk wacht nu een nieuwe bestemming. Welk dat is, is op dit moment nog niet bekend. Inwoners van Wamel worden uitgenodigd om hierover mee te denken. Dat kan op de informatieavond:

Datum: donderdag 30 november 2023
Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur
Plaats: H. Victor & Gezellenkerk te Wamel
Voor wie: inwoners van Wamel en andere belangstellenden

Reliplan

Op deze informatieavond zijn medewerkers van Reliplan aanwezig om uitleg te geven over mogelijk passende en wenselijke herbestemmingen voor het kerkgebouw en hierover met de aanwezigen in gesprek te gaan. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eventuele wensen of suggesties naar voren te brengen.

Reliplan is een landelijk onafhankelijk platform voor de herbestemming van kerkgebouwen en maatschappelijk vastgoed. Dit bureau is door het parochiebestuur ingeschakeld om het traject van verkoop en herbestemming te begeleiden.

Wij zien u graag op 30 november.

Foto: Diana Nieuwold, Kerkfotografie

Onze parochie bestaat uit acht kerkdorpen: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan een van onze locaties!

Meer informatie

Parochiesecretariaat
Rooijsestraat 65
6621 AK Dreumel
Tel: (0487) 57 12 30

E-mail: sintchristoffelparochie@gmail.com

Bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO0146903684

Meer contactgegevens

Copyright: Sint Christoffelparochie

Privacybeleid | Website door: Webheld.nl